God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

maandag 20 juli 2009

Oncyclopedia is er weeeeeeeer!

Beste mensen, de oncy is weer in lucht! De site kan u vinden op dezelfde url als de vorige keer, namelijk op http://oncyclopedia.net/wiki/Hoofdpagina Alles verloopt terug als vroeger en men doet zelfs bijna alsof de fall out er helemaal niet geweest is.

Ondertussen is de Zomerpieper (jaarijkse zomerwedstrijd) geweest en Kazzy is de winnaar met zijn artikel Hikneus. Felicitaties aldaar op zijn overlegpagina.

Vele gebruikers zijn met vakantie op dit moment, maar dat belet niet dat de oncy stil ligt. Ook ik houd vooral 's nachts een oogje in het zeil en doe een spelligscontrole her en der. Onlangs heb ik samen Sgt Pepper het artikel Emo volledig herschreven, we hebben wat kenners nodig om het artikel te beoordelen */me gniffelt*.

Gegroet!

1 opmerking:

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!