God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 16 juli 2010

Crisis...?

De Oncy had weer 'es problemen. Wacht, zei ik nou "had"? Moet natuurlijk "heeft" zijn, want u heeft vast wel gemerkt dat de Recente Wijzigingen pagina (RW) nogal vastloopt. Deze blijft namelijk vastlopen op 12 juli. Daarvoor is een tijdelijke oplossing gevonden, ga naar www.oncyclopedia.org i.p.v .net. Wel zal het niet direct werken dat u dan een recente RW ziet, u zult eerst naar de RW van .net moeten gaan om direct naar de RW van .org te gaan. Ik zeg niet dat er sowieso een werkende RW op .org is, maar soms verschijnt de recente RW terwijl deze op .net er helemaal niet is tot ergernis van velen.
Kijk tevens op de bugpagina van 2010 voor meer bugs en verdere informatie.

Tevens heb ik gezien dat de petitie tegen Wikia tegen alle verwachtingen in zeer goed is afgelopen. Blijkbaar kwam bijna iedereen van de "oude garde" en de "nieuwe generatie" nog even terug om de Oncy (en de zusterprojecten) een helpende hand toe te steken *violen beginnen te spelen*, tja, da's toch wel weer mooi nadat we dachten dat bijna iedereen weg wa... hè bah, een reclamebericht over beren in kleine kooitjes en iemand de vraagt om niet de andere kant op te kijken maar om te steunen voor blablabla...pf...

Van onze buitenlandse ploegen en onze Admiraal van de Oncyclopedische Marine kregen we gisternacht te horen dat de Portugese Oncy, de Desciclopedia, aangeklaagd wordt door een stel advocaten voor laster en smaad en dreigen om drie artikelen weg te laten halen omdat deze geen gewenste inhoud bevatten... "haast niet te geloven", aldus de Admiraal der Oncyclopedische Zeekrachten ende Marine die verder niets kwijtwilde. Het schijnt zelfs dat er professionele computerpersonen meewerken en zelfs weten waar een aantal gebruikers (waaronder schrijvers van het artikel, dat overigens nog onduidelijk is) wonen... als dit allemaal vals alarm is kunnen zij misschien ook aangeklaagd worden voor privacyschending omdat zij ook vertellen in een brief waar een gebruiker woont... nou ja, dat is verder mijn zaak niet, maar 't is nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!