God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 31 mei 2011

Dode Oncy

Dan nu een bericht van algemeen nut.

Oncyclopedia.net is tijdelijk dood. U kunt dus de Oncyclopedia niet meer bezoeken via het .net adres, totdat deze het weer doet. Gelukkig is er nog oncyclopedia.org, die het gelukkig nog wel doet, waardoor u nu geen hartstilstand, sociale instorting en paniekaanvallen hoeft te hebben. Ook hoeft u de speciaal hiervoor aangemaakte Hoe? niet meer te raadpleden - hoewel wel handig.

Met de vriendelijke groenten,

Een admin.

Update 1:

Nu is ook .org plat. Graag even geduld. Kan hooguit een dag duren, zoals verwacht, en hopelijk niet langer.

Update 2:

De .org versie is niet plat, het is slechts een probleem met het inloggen. Wil je toch de Oncy bezoeken, log dan eerst hier uit, om nadat de problemen opgelost te zijn, weer in te loggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!