God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 3 juni 2011

Update Dode Oncy

Oncyclopedia.org en .net doen het allebei weer. U kunt weer normaal inloggen. Oorzaak is bekend. Feesten en hoeraatjes alom: appeltaarten zijn te vinden in de zesde lunchzaal op de derde verdieping van het Oncyclopediagebouw.

Update: Rouw alom. Geschreeuw en chaos door heel Oncyclopolis. De server ligt er weer uit. De oorzaak is nog onbekend, het is in ieder geval niet hetzelfde probleem als vorige keer. *zucht*

Update 2: Loos alarm, de Oncy ligt er weer in. De chaos en het geschreeuw leken even misplaatst als de kwamkwammers komkommers in het verhaal van de EHEC-bacterie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!