God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 29 oktober 2011

Krieg nu wa!

Tijdje terug alweer sinds de laatste post... intussen wel zo'n 100 bezoekers verder blijkbaar, maar toch.

RIP OnRoep


De OnRoep is met de zender ONR en de programma's OnRadio, De Grens Over en OnRaad (met alle toekomstige plannen) met de stille trom het zwijgen doen opgelegd, daar is niks meer van vernomen. De subsidiekraan is dichtgedraaid. Alom stilte aldaar. De caravan van Ad Rem is door het plaatselijke district van zijn plek verwijderd, en op het Caravankerkhof gedumpt. Dit heeft hem, de voormalig presentator van OnRadio en De Grens Over volledig van zijn voetstuk doen smijten en is hierdoor geërgerd weder naar zijn geboortestad Haarlem vertrokken. Kees Grindtberg werkt niet meer bij de OnRoep als mede-presentator en verslaggever zijnde, maar als verslaggever bij OnNieuws. Het opgeknapte gebouw van OnRadio is inmiddels leeggehaald en intussen ter beschikking gesteld als koopwoning. Interesses gaan naar Makelaar Beekmansch. De instrumenten en de andere technologische voorwerpen waarmee de uitzendingen gemaakt zijn, zijn gedoneerd aan een willekeurig ouderentehuis.

Zodoende: de OnRoep isch niet meder. In totaal (dacht ik) 48 uitzendingen, de 50e heeft nooit mogen komen. Als alle andere audiofragmentjes er ook bij opgeteld mogen worden, zouden dit er volgens mij wel 50 zijn, maar dit is niet met zekerheid te zeggen. Dit blijkt de conclusie te zijn.

De uitzendingen zullen wel voor infiniti, infinite, infinita, intifada en infinito (zolang het internet nog bestaat en dit te vinden is) te vinden zijn. Er zal alleen niks meer bijkomen, zolang er geen groep investeerders komt die een lading knurften, appeltaarten en koekjes doneert c.q. investeert. Het is niet anders.

Dan nu wat anders


Op Twieter worden we nog steeds genoemd. Dit is positief. Het bovenstaande niet, dus nu mocht er wel wat positiefs komen. De pagina op Oncyclopedia is echter niet meer het vermelden waard. Waarom deze nog in deze belabberde toestand staat is een raadsel. Vraag het aan de maker ervan. Misschien gaat deze wel rond de tafel zitten, een kop thee met je drinken en allicht nog de pagina zodanig veranderen dat deze niet meer te herkennen is... wie weet!

En nog wat anders


Kadaffi, onze grote vriend, is dood. Iedereen heeft hier wel een traantje moeten laten. U zult nu denken: "Waarom zijn ze verdrietig over de dood van die tiran?" Wel, u moet weten dat hij de man was die meerdere malen voorkwam in De Grens Over (productie van de OnRoep op ONR), ook was hij de man die de oersaaie "ik ga maar slapen"-VN vergaderingen nog tenminste een beetje LEUK maakte met z'n onverstaanbare perikelen. Nu wordt het weer saai en stil. Da's geweaun KØT.

And now for something completely different!


Mounty Python is er ook al niet meer. Laat maar.

Og nú fyrir eitthvað allt öðruvísi!


Ja! Weg met de saaie vanille, maar met SPIKKELS!!! PUNKTÚR!!

والآن لشيء مختلف تماما!


Wacht eens, stond daar nu niet net "intifada"?

El Finito


Nog LANG niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!