God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 28 mei 2009

Oefff...

Druk druk druk! Ik ga erg weinig de tijd hebben de volgende maand om iets op de oncy te doen, ik heb namelijk examens. Ik geef toe dat ik de laatste tijd hier ook niet veel gedaan heb, maar ik blijf dit blog volgen hoor ;)

Er zijn de laatste maanden een hoop dingen gebeurd op de oncy die mij erg gelukkig gemaakt hebben, maar anderzijds ook betreurd hebben. Zo is Vsotvep, een waardige oncyclopedist, weggegaan. Uiteraard blijven we hem volledig steunen verder en is hij altijd welkom terug op de site, zelfs als hij slechts een kijkje neemt. Daarnaast vind ik het hartstikke fijn dat ook de andere actieve oncyclopedisten de sfeer er goed inhouden en erg goed overeen kunnen komen met elkaar. Zo goed zelfs dat msn de rol van irc (chatkanaal van de site) overneemt.


Pieperwedstrijd

Lars is de winnaar geworden met zijn lentepieper-artikel "Duitsland voor de Merkelrevolutie", ikzelf (Cartoonist) heb het zilver verworven voor mijn artikel "Leuven" en Roy heeft het brons te pakken gekregen met zijn artikel "Hubble". Lambic wou een "diskwalificatieprijs" in handen en heeft deze uiteindelijk gekregen.
Naast de wedstrijd hebben Jonas, Lars, Roy, Woei het Onnieuws, Onzinnen, Onboeken -en het Onwoordenboekproject een nieuw leven ingeblazen. Deze staatsgreep was vereist aangezien de vorige projectleiders er niet meer zo actief mee bezig waren.


Independence Day

En... de feestelijkheden ter ere van onze site zijn in aantocht!!! Op 1 juli wordt er uiteraard veel feest gevierd, jah duh! Ik hoop er nog wat van kunnen mee te genieten, want de volgende dag vertrek ik naar mijn dierbare Vikingland. Naast de festiviteiten gaan onder andere de bureaucraten er de macht grijpen en zal D. G. Neree zich ontlasten van zijn administratortaken. Hij geeft aan zich meer willen te werpen in het schrijven van lollige artikelen en wikipedia-vandalisatie. May the force be with you, The Generator!


Irratiopedia - Artigpedia

Voor Oncyclopedia zie ik de toekomst rooskleurig, er zijn zoveel leuke mensen (bijgekomen) en ze houden er de boel goed draaiende.
Daarnaast heb ik de laatste maanden ook hard gewerkt aan Artigpedia (de Noorse versie van Irratiopedia), niet alleen om de site wat te soigneren, maar ook om deze wat aantrekkelijker te maken, opdat de kans op nieuwkomers zou verhoogd worden. Blijkbaar met wat succes, want de ledenlijst telt al meer gebruikers dan de ledenlijst op de Irratiopedia (dat wil niet zeggen dat ze allemaal even actief zijn :P).
Ik heb gelukkig maar één anonieme gebruiker moeten blokkeren wegens cyberpesten (wordt ook niet daar getollereerd!) en voor het moment is alles nog rustig. Ik exporteer grappige stubbs en oneliners van Ikkepedia (Noorse versie van de oncy) naar Artigpedia, waar ze een leuke plaats krijgen. Ja inderdaad, in oneliners, stubbs, en andere korte (op eerste zicht waardeloze) pagina's kunnen best humor bevatten, eigenlijk hoeft het zelfs niet humoristisch te zijn. En artikel in het Artig-/Irratio-/Illogicopedia-concept mag gewoon op niets trekken, mag de werkelijke inhoud van een tekst gewoon ontbreken of het moet ook niet samenhangend zijn. Dat op zich is ook een humor apart, al is deze niet erg te vinden voor vele personen. Nou ja, ieder zijn smaak natuurlijk.

Ik wens overigens iedereen veel succes voor de komende proefwerken en nog veel plezier op Oncyclopedia (en Irratiopedia)!!!

vanwege de Cartoonist

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry voor de off-topic vraag, maar ik kan niet vinden hoe ik een bericht kan toevoegen en volgens mij ben ik überhaupt nog geen bijdrager. Aide-moi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt nog steeds dat fancy wapenschild met die erbarmelijke spreuk in dat neppe nederlandsch dus ik dacht : D.G. Neree gaat naar Legoland. Heb ik gelijk ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Legoland? Hoe kom je erbij? Dat wapenschild is mooi hoor! :P

  BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!