God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 29 juni 2010

Het is voorbij!

Na een kort overleg is uitgekomen dat de verhuizing nu over is. We hebben geen vertrouwen meer dat het nog zal lukken en de deadline van 1 juli is toch echt de druppel geweest.

Ik en hopelijk ook de rest van de controleurs/admins zullen geen attenties geven dat er nog een serververhuizing is, dus het backuppen is niet meer nodig. Mijn hele reeks aan back-ups ook niet... snif. Maar goed, we blijven dus bij Carl, en alle dingen die ik hiervoor al uitstelde, zullen dus alsnog op 1 juli uitgevoerd worden. Tevens zal DIRECT na 1 juli de Zomerkomkommer gestart worden om deze rond het begin van de zomervakantie officieel te laten starten, voor het schrijven althans, als er mededingers zijn.

Goed, een drie mislukte maanden, nu kunnen we weer normaal bezig zonder angst dat er nog geback-upt moet worden.

Ik heb dan nog een ding te zeggen: Het spijt mij ontzettend dat het niet gelukt is. Ik ben dan ook niet te spreken dat het is gefaald en hopelijk zullen de ergste problemen op de Oncy voorlopig wegblijven. Moge het wezen, moge het wezen.

1 opmerking:

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!