God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 29 juni 2010

Toestanden, deel ik weet niet hoeveel we al zijn

Ik heb slecht/bedroevend/misselijkmakend/opfokkend/not amused/niet blij/buhu/gloeiende gloeiende/slecht nieuws te melden. Ik weet, ik verbreek de belofte van niet meer dingen neer te zetten als het geen goed nieuws was, maar dit is noodzakelijk.

Wij halen gewoon de 1 juli datum niet meer voor de verhuizing.

U kunt alle festiviteiten op deze datum vergeten, wat wel gepland was. Een nieuw leger, een nieuw Oncyclopolis met nieuwe doorontwikkelde onderdelen die op deze datum gelanceerd zouden moeten worden. Onze GOD heeft het afgeraden voor de 10610-commissie, en nu zal dit alles worden uitgesteld naar de datum wanneer Oncyclopolis wél onafhankelijk zijn.

Uiteraard zijn felicitaties nog wel welkom, want 1 juli blijft toch 1 juli, en het moet VROLIJK blijven, ondanks de diepe droevenis en innerlijke woede met bijbehorende schande dat Oncyclopolis vóór 1 juli niet onafhankelijk had mogen worden.

Groet.

1 opmerking:

  1. Tja, dat gebeurd er als er geen technische staff is :/

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!