God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 27 april 2012

Op het moment, het volgende

De laatste tijd gaat het wat kwak. De Oncy is 'n paar dagies plat, want: verhuizing naar nieuw datacenter. Servergedoe m.a.w. We verwachten dat de Oncy nog deze week weer online gaat, awel morgen of overmorgen. Ja, dit blog moet u naast Twittert en Feesboek toch ook op de hoogte houden! Schrijf in de tussentijd een pieper, om de tijd te doden.

1 opmerking:

  1. Het is ja hoezeer en welwillend ook van een deprimanderende ongelooflijkheid dat deze gebeurtelijkheid geschiedmatig verondersteld wordt te moeten ondergaan zonder daarop, daarover of daarbuiten enige zinnige actiefheid te kunnen ontplooidingesen.

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!