God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 1 mei 2012

Nieuwe Jas!!!11!

Nog 'es een update: na de week dat we al plat lagen, komen er nog twee weken traagheid en andere verhaperingen i.v.m. een dode server. De andere twee doen het nog, vandaar dat de Oncy nog steeds (met moeite) zichtbaar is. Echter, niet helemaal. Pagina's als de RW kunnen falen. De ene keer wel, de andere keer niet. de truc is: let op de URL per pagina: er moet bijv. géén http://oncyclopedia.net/wiki/Hoofdpagina staan, maar http://oncyclopedia.net/index.php?title=Hoofdpagina. Dus: /wiki/ is niet goed, maar index.php?title= wel goed. Dan werken alle pagina's wel. Geen idee waarom, maar het is nu eenmaal zo.

De piepert is in ieder geval al bezig. Schrijven kan altijd, ook tijdens de serverscheiß.

Maar, nu het hoogtepunt, omdat ik (R7) het kan en omdat het kan: van kaal wit met wat grijs en zo nu en dan wat oranje, naar geinig grijs-oranjig met wit en nog meer oranje! M.a.w., het weblog heeft een nieuw jasje!!!!!!111!!!1 Doe eens feedback geven???

2 opmerkingen:

  1. Wat zal ik zeggen? Hij is... Hij is.. Hij is gewoon mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ook duizendmaal dank voor de achtergrond bij DVC

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!