God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 24 oktober 2012

Probleempjes

15:23 - Op 't moment is Oncyclopedia plat. De oorzaak is onbekend, net als hoe het opgelost gaat/zal worden. Niks anders dan de excuses voor het ongemak en geduld is een schone zaak, aangezien het nog wel een tijdje kan duren.

Als Oncyclopedia het weer doet, zal de serverstatus rechtsboven de sidebar dat melden. Het kan een tijd duren voordat deze een resultaat geeft omdat deze communiceert met de server. Aangezien Oncyclopedia plat is, gaat 'ie andere manieren proberen tot deze tot de conclusie komt dat het leven geen zin meer heeft het gewoon niet werkt en er niets anders opzit dan te melden dat de site gewoon plat is (het is een bijzonder intelligent ding ja). Probeer desnoods Google's cache.

2:00 - De Oncy doet het weer.

20:00 - Er lijkt zich een nabeving voor te doen, maar de server is ditmaal nog in leven..

21:10 - Het lijkt erop dat de server harakiri aan het doen is, m.a.w. hij schakelt zichzelf uit. Waarom? er zit schijnbaar een probleem (lees: fout) daarbinnenin de jungle aan codes en andere scriptings en scheiƟ...

21:30 - Een iets specifiekere beschrijving van het probleem: de Oncy staat op een gedeelde server, met andere sites. Schijnbaar is er iets fout gegaan bij de Oncy (of elders) tijdens het updaten van de wiki-software waarop de Oncy (of andere site die daar ook op draait - anderstalige Oncy's staan ook op die server nl.) draait: uit voorzorg (of paniek) doet de server daarom harakiri en is alles weer plat. Nu hoest en kucht hij nog en is de Oncy weer even terug geweest voor een paar seconden.

21:40 - Oncy lijkt weer terug in leven te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!