God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zondag 28 oktober 2012

Herfstvakantie, voor diegene die het hebben tenminste...

Het is, zoals u hopelijk al door de Herfstkool te weten bent gekomen, herfst. In Vlaanderen blijkt het nu vakantie te zijn, terwijl men in Nederland nog maar pas een paar weken geleden vakantie heeft gehad! Oftewel zijn de Vlamingen achterlijk, oftewel zijn de Nederlanders voorlijk (en ja, dat woord bestaat...). Blijkbaar voelen de Vlamingen en de Hollanders zich goed wegens het niet identiek zijn aan elkaar. We weten allemaal wel dat deze twee totaal verschillende rassen elkaar al jaren uitkafferen maar toch, het is ongelofelijk dat ze zo ver gaan. Whatever, men moet gewoon blij zijn dat er vakantie ís en zich niet in de politiek bemoeien...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!