God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 20 maart 2013

Daar zijn we weer

YAAAAYEen puzzel, maar niet de onze.
Dit blog zou eigenlijk dienen voor willekeurig geneuvel en servergezeur, om ook tegelijkertijd als een soort noodcentrum te dienen, maar dat laatste zou dus eigenlijk het echte gebruik zijn van dit blog. Updates over de servers, inside stories - in ieder geval voor hen die dit interessant c.q. nuttig achten.

We hebben een tijdje last van spambots. Niet zozeer met het slopen van pagin├Ž, maar door het heel vaak aanmaken van allerlei junk-accounts. Nu hebben we onlangs, in onze cyberkrieg tegen de spambots, na een week of vier dit moeten aanzien en onze Man aan de andere kant van de Oceaan na vier maal te hebben gemaild over dit, een nieuw dingetje ge├»nstalleerd waarbij een puzzel opgelost moet worden om een account aan te maken, maar dit schijnt dus ook te werken bij anonieme gebruikers die een bewerking willen opslaan. Dit hoort uiteraard niet zo daar, dus moeten we het een en ander nog laten aanpassen. Dit schijnt ook bij gewone gebruikers zo te zijn, maar dat zou helemaal erg zijn... Dit zou alleen beperkt moeten blijven tot het aanmaken van een account en het plaatsen van externe links in artikelen.

De puzzeltjes waar we het over hebben zien er zo uit:

YAAAAY
Een juist (?) ingevulde puzzel.

Ook merken we wat de-synchronisaties tussen .net en .org maar daar is niks over te zeggen.

De redactie.
1 opmerking:

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!