God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 29 maart 2013

VAKANTIE


Hoe het ook moge zijn in Nederland, in Vlaanderen is het vakantie. In alle Vlaamse scholen werd er spontaan gejuicht en gefeest na het geluid van de bel der verlossing (tot de leerkrachten kwamen aanzetten met vakantietaken natuurlijk). Ook op de Vlaamse afdeling van de Oncycloversiteit was het een en al feest. Dit vonden professoren echter onbeleefd, en als straf moesten alle studenten spambots blokkeren in de vakantie. De bovenstaande Viltkrieken worden op dit moment door velen gedronken in Oncyclopolis, en vanavond barst het feest echt los.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!