God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 6 juli 2011

Oncy is plat

De Recente Wijzigingen zijn alweer kapoet, en .net ligt er helemaal uit. Oorzaak onbekend, admins pist. (De GP van Roye7777777 ligt er ook uit omdat daar de RW ook voor opgevraagd moet worden.)

De oorzaak... Nou ja, kijk zelf maar, en klik op het plaatje voor een vergroting:UPDATE: Blijkbaar was dit alleen voor degene die dit bericht geschreven heeft, en doet het probleem zich maar een paar keer, onder specifieke omstandigheden plaats. Het OnDerzoeksCentrum heeft een OnDerzoek onderzoek ingesteld.

UPDATE 2: nu is de Oncy zelf ook dood. Zowel .net als .org (en .info). Zeker fixmaatregelen. Onduidelijk wanneer het weer terug komt.

UPDATE 3: het probleem is bekend, iedereen gaat dood, en de Oncy kan binnen enkele uren deze week weer online zijn. Er wordt dus m.a.w. bij wijs van spreken aan gesleuteld d.m.v. resetten van de server. Om toch de kunstwerken c.q. artikelen van de Oncy tóch nog te kunnen bekijken, Google is je beste vriend! Zoek de naam van een artikel met erachter Oncyclopedia, en klik op "in cache"!

Update 4: Oncyclopedia.net doet het weer, net als de Irratiopedia, alleen laat .org nog op zich wachten schijnbaar.

3 opmerkingen:

  1. Werkt gewoon hoor; http://is.epps.nl/img/rwtst.png

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hm... Raar. Nou ja, ik heb al een update ingevoerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Doet het de ene keer niet en de andere keer wel. Na een stuk of 6 keer klikken op de link van Recente Wijzigingen in het menu links, verschijnt 'ie wel - recent en wel - maar de andere 5 keren is het nog steeds Syntax error. .Net kijk ik niet - ik werk uitsluitend met .org.

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!