God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 14 juli 2011

Wel alle Kimchi en Juche nog aan toe!

Een portret van de Grote geliefde leider omdat het dit treurige artikel enigszins moet opfleuren en opvrolijken.

De Grote Geliefde Administrator, Bot (in z'n "periodes"), Bureaucraat, SysOp, Beheerder, Spion, Flapdrol, Checkuser, Controleur en Gebruiker van de Oncyclopedia Neerlandica, medevoorzitter van de SOAP, Kolonel van de Landmacht van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis, Zeppelinvaarder van de Luchtmacht van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis, Piraat van de Marine van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis, Krankzinnig verklaarde Manisch Creatieve Wubboïst door de Waus van de Absurdistisch/Wubboïstische Grappedraal in de naam van Watje en het Absurdisme na gedoopt te zijn met mijn hoofd in de slagroomtaart en het tweemaal achterstevoren opschreeuwen van het alfabet, veel teveel vrije tijd hebbend persoon, altijd principiële, stricte, humoristische, onzinnige, talige, nationalistische, conservatieve, to the pointe, nieuwsgierige, afspraaksgebonden en een postduiveninstincte vriend (?), Verantwoordelijke voor Kwart Ton Bewerkingen op de Oncyclopedia Neerlandica, Halfgod van Het Getal Zeven, God van Zichzelf, AAAAAAAA in de Naam van AAAAAA AAA AA AAA AAAAAAAAA! te AAAAAAAAA!, Ingezegende door Hare Majesteit Sophia, God der Wijsheid en Piepers, Koning Voor Iets Dat Onbekend Is Gebleven, Generaal-Majoor in de Orde Der Badeenden, Soortvan Onderscheiden in de Stad Windsor te Canada (speldje) met de complimenten van de voormalig burgemeester, etc. etc. etc. etc. etc. Roye7777777 (puft u maar uit na de lange ademopslokkende titel...toestemming gegeven, hierbij) is morgen WEG! Nee, geen tranen, geen enorme emoties die vrijkomen, nee, geen gehuil, dan moet ik oo.. eh, dat is nergens voor nodig! Ik weet dat jullie van me houden... ehm, nou goed, ik, Roye7777777 ben dus, zodoende morgen niet aanwezig, ik ben naar Mofrika namelijk. U kunt mij allicht tegenkomen op de volgende treinstatia (station - statia, weet u wel?) Amsterdam Sloterdijk, Eindhoven, maar bovenal Venlo, aldat een toch speciaal plekje in m'n hart heeft *stem in het hoofd van Roye7777777 schreeuwt dat de ego-mode wel weer uit kan* ... hoewel, dat hebben de meeste plekken waar ik geweest ben...Duisburg? Nou ja, ik ben er dus een daggie niet, u kunt me wel missen, he? Niet? Nee, niet weer huilen! We hebben altijd Kameraad CartoonistHenning nog! Ja, h... o wacht, die is ook al op vakantie... eh... *denkt snel maar diep na* Kameraad FeyBart hebben we ook! Kameraad Lambic ook allicht nog!! *merkt nu dat de Oncy plat ligt* Misschien ook weer niet... nou ja, Google's "in cache" is uw beste vriend, naast mij uiteraard! Auf wiedersehen!

1 opmerking:

  1. Hallo? Jullie waren te stom om mij admin te maken, weet je nog? :P Grapje, natuurlijk. Naja, er zal iig niet zoveel te controleren zijn zolang de server dood is.

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!