God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 26 juli 2011

Serverscheiß

Dames en heren,

Hooggeachte Oncyclopedist,

Het gaat op z'n zachtst gezegd niet goed. .Org is nog steeds in zijn trip van 2008, en .net kent alom bugs. Ik snap niet waarom het niet sneller goed komt, en u allicht evenmin. Ik mag voorzichtige hoop zaaien, nl. dat we mogelijk (niet bevestigd) over enkele weken nieuwe servers krijgen. Nee, we verlaten op het moment de huidige serverbeheerder niet, dat hebben we al vaak genoeg gedaan dat alle keren fout ging - nee, onze huidige serverhoeder krijgt nieuwe servers. Allicht om meer verkeer aan te kunnen maar vooral - hopelijk - om stabieler en sneller te zijn. Niemand wordt vrolijker van deze traagheid, waar wij al vanaf de oprichting last van hebben.

2011 is ons slechtste jaar tot nu toe, maar toch worden we nog genoemd. Dat doet deugd - we zijn dus nog niet vergeten. Nu hebben we inmiddels uitgepakt op het internet - Façadeboek en Twieter, met de al huidige oudgedienden op Hyvus en hier op dit blog. Over Googel Min of Mijnruimte, niemand alhier die zegt dat er plannen voor zijn. Kan natuurlijk wel, maarja... oja, d'r was ook nog JijBuis, maar die is inactief (Oncyclopedie). Het lijkt wel dat we op Façadeboek elke dag een "ik vind dit leuk" krijgen en op Twieter een twiet. Positief, want uiteindelijk is het toch wel ons doel om leuk te zijn, maar als je dat nog niet doorhad, klopt er iets niet.

Dames en heren,

Geachte Oncyclopedist,

Intussen heerst er onrust op andere sites die ook onder onze servers vallen. Steun en liefde... om het maar vrij idioot uit te drukken. Geduld roepen we al jaren toe, maar of het helpt? Misschien... intussen na bijna twee weken kan ik het niet voorstellen. Toch is het niets anders dan wachten, of wanneer we toch bewerken, raad ik u aan om de bewerking elders in kladblok ofzo op te slaan (back-uppen), voor het geval dat.

Crisis.nl is bij rampen plat, maar het OncyBlog blijft online - yeuy!

Oja: wereldwijd staan we op 861524 op de Alexis-rank! W000000tt!!!!

Met de vriendelijke groenten en koekjes en hamburgers en natuurlijk de vegaburgers,

Schrijver dezes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!