God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 17 augustus 2011

Berichtgeving omtrent koekjes

Geachte Oncyclopedist,

Hierbij het eerste officiële bericht van Oncyclopedia onder de naam Oncyclopedia, zodat men weet dat het een bericht van Oncyclopedia is over Oncyclopedia (of ook niet). Officiële berichtgeving over serieuze zaken of officiële berichtgeving over Oncyclopedische zaken, onder deze naam. Een soort van "namens de redactie", alleen heeft de Oncyclopedia geen zogenoemde redactie, maar een administratie. Redactie bent u als bijdrager aan de Oncyclopedia, immers.

Welnu, tijd voor koekjes. Liggen voor het pakken op de tafel van vleugel B6, in ruimte 34, ook wel Café Fedsje genoemd.2422

2 opmerkingen:

  1. Nieuws van het gebied van de Buro's hierzeau duszodoende.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oja, ik ben een paar dagen weg. Ik heb het gezegd hier.

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!