God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 26 augustus 2011

Du Sgolon sein weeer bechonnuh!!

Jaja, gij student! Gij kunt er niet omheen: de scholen zijn weer eens begonnen, en zo ook weer een jaar van leren, dus weten, weten, dus vergeten en vergeten, dus minder weten. Eén grote kansloze bende. Maarja, Het Moet van de Wet, en dus komen we er niet onderuit, tenzij je nu snel een enkeltje richting bijv. Nepal regelt met bijbehorende nationaliteit, dat nog eens het nadeel heeft dat het internet daar nogal zuigt en ze daar geen vrijheid van meningsuiting kennen vanwege de plaatselijke Maoïstische partij die daar heerst, dus eigenlijk is dat niet zo'n heel erg goed idee. Gelukkig is er dan nog spijbelen (dat levert echter weer problemen op, dus doe dat maar niet) en veelvuldig ziek melden (kuch).

In ieder geval wensen wij (zie hieronder) en de voltallige redactie van de Oncyclopedia alle studenten (groot en klein, dik en dun en hoogintelligent doch slim en wat minder slim (dacht je nu echt dat wij het woord "dom" gaan gebruiken?)) veel sterkte toe, en dat gij de dodelijke leraren, het huiswerk, de etui's, het schoolgebouw, de kluisjes (ook zéér gevaarlijk) en die pestklååtzækjes die geen leven hebben zult overleven, en geen reuma aan de schooltas vol boeken en andere bende zult overhouden. Daarom is een laptop en de Oncycloversiteit nou zo handig... treurige wereld vol onwetenden...

Met de lollige condoleances,

Het Ministerie van Bovenwijs, Onderdom en Educatie (MinBOE)
Actiegroep Inval van Schooluitval (IS)ON.BZ2443

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!