God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 12 mei 2012

Bericht vanuit ergens

De Lentepieper is geweest. Het deelnemersaantal lag laag, maar het zou toch een traditieschending zijn als de Lentepieper niet door zou zijn gegaan. De volgende wedstrijd is de Herfstkool, ergens mid-herfst.

De serversituatie is niet verbeterd. Zoals al eerder geschreven werd, één van de drie servers was dood, maar er komen nieuwe onderdelen aan. Nog steeds is alles traag en vordert er vrij weinig.

De Oncy is op het moment plat, hoewel deze soms het wel doet. Dan nog, geduld is net als koek, het kruimelt weg, zolang je er niet teveel aan rommelt...en het kruimelt.

Schrijver dezes gaat een weekje afkicken van l'oncy vanaf morgen, dus verwacht me niet terug deze week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!