God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 23 mei 2012

EINDEXAMENS

En, tuig? Examens gedaan? Gehad? Vernacheld? Of zijn jullie allemaal gewoon weer eens de überbaas gaan spelen en hebben jullie gewoon geknald op het examen? Knalfuif! Glocks die doortikken... shotguns...*kuch* goed, teveel foute gedachten.

Waar was ik ook alwe... Oja, nog een handvol dagen en dat gezeur is ook weer over. Acht dagen! Acht Hele Dagen!! Een Week!! Ghaghagha! Eigenlijk geen idee hoe lang nog...of het nu zes dagen zijn, twee, of vijftien omdat er ook nog herexamens komen voor de uilskuikens die het wagen om ook maar NIET dat examen succesvol af te ronden, blijf ADEM HALEN en DENK in Sophia's naam NA!!! Ook is het een advies waard om die zenuwen HEEL te HOUDEN. Je moet er immers nog y=ax+b jaren mee door!

Goed, genoeg getrol onrust pesterijen gebrol. Sterkte aan jullie allemaal. Jullie moeten dat wel, met die overdraagbare onverdraagbare stress.

Een eerder genoemde tip: eet chocola. Het maakt je BLIJ. En niet zo'n beetje ook. Een keertje een paar bonbons of repen achterover kieperen is niet erg hoor. Alleen, als je nog vijftig dagen daarna hetzelfde herhaalt in verdrievoudigde aantalle, word je er een stuk minder vrolijk van... tenzij je graag zwembandjes wilt. Of zuip gewoon een gat in je kraag, kan ook, maar voor de minderjarige koekwausjes die dit echt willen doen beëxperimenteren: zeg niet dat WIJ dat gezegd hebben...

Om helemaal af te sluiten: een medische bewust- en gewaarwording over de risico's van het slagen:
OMG GEZONDHEIDSMEDEDELING
Onzorgvuldig een gat in de lucht springen kan voor een barstende koppijn zorgen. Draag altijd een valhelm. Lees de bijsluiter. Prestaties in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De bloedspiegel kan fluctueren. Garantie tot de drempel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!