God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 21 juni 2012

Exames zijn nu toch over??

YAAAAYJeuj. Ik krijg nu bakken vol vreten.
Zeg, tuig! Duurt het nou nog lang met die uitslagen? Nee, die hebben jullie natuurlijk al! Onze felicitaties aan de bazen die slagen en de dorstigen laven. Echter, de meest HEILIGE felicitaties aan de Eindbazen die Oncyclopedisten heten die ook geslaagd zijn. Appeltaart alom, hopend.

Goed. Laatste tijd is Nederland eruit geknikkerd in het EK. Een grote treurhoop natuurlijk. Want tja, weest wel, het is niet mooi voor het land. Ook voor het voetbal niet. Topspits eventjes 4 miljoen minder waard.

Nu, ook heeft Belgiƫ het Ek niet gehaald. Een grote treurhoop natuurlijk. Want tja, weest wel, het is niet mooi voor het land. Ook voor het voetbal niet. Topspits eventjes een half miljoen minder waard.

Zie je nu, tuig, hoe de verdelingen zijn? Crisis? Enzo?

Ach, wat geeft het. Ga eens voor de verandering Leuke dingen doen. Schrijven is een aanradertje in de naam van Oncyclopedia.

Maar onthoud, tuig, zuipen! Het lazerus, Samaritaan-schaaksimultaan. Laven is leven en naastenliefde. Zeker met triootjes, maar hoort er niet tussen. Jij dus. Jij hebt je nu te houden aan Feesten en Feesten en Feesten. Het Moet. Het is het mooiste moment uit je leven, zeggen ze. Je zal het nooit vergeten, zeggen ze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!