God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 7 juni 2012

Zijn die examens nu eindelijk 'es over?

YAAAAYW000000TTtt IK BEN ZOoo BLIIIJJJJJ!111! Ik wil alles en iedereen danken voor die doorgronde steun en alles!!!11!
, tuig! Examens zijn voorbij hè? O nee, de 18e weer herexamens. Stumperdts! Doe dan ook in één keer goed slagen! Goed, kan gebeuren. Beter één herkans dan een doornenkrans. Of zoiets. In ieder geval, hondjewaf, koetjekauw en katjekrab: voor degenen die het dus waagden om alles in één keer goed te maken: gefeliciat! Geen idee eigenlijk of jullie al dat alles-of-niets-inhoudende telefoontje hebben gekregen, maar indien dit niet zo is: ik laat u in bibberrilling-angst en vrees en zal géén spoilers doorlaten. Neu, zo zijn we niet. We mogen 't dan al weten, maar zeggen? Ho maar. Daar mag je best wel een paar dagen geduld voor hebben or so. Maar, als het niet zo is, dan...

Deze sectie is weggelaten.

Jammer joh. Probeer misschien volgende keer weer.
Goed, gala's, diplomauitreikingen en de traditionele avond in het kader van zuip-jezelf-het-leplazerus die natuurlijk NIET mag ontbreken. Vreugde dient weggedronken te worden, aldus onze Rolfus Eugène Kwak-De Vries die een relnicht van 23 jaar is. Hij die intussen van zijn diplomauitreiking een dieplomauitzeiking geslaagte geslaagde, gehemelde dagelijkse gebeurtenis heeft gemaakt. Alleen, van dat papiertje is weinig meer over. Wanneer de alcohol in de maag is gezakt, geraakt hij zat, en zakken zijn cijfers ook van het papier door de vloeistof dat bier genoemd mag worden, tot aan zijn benen en ten slotte de vloer, tot in de eeuwigheid. Amen. O wacht, heb ik nu het Onzevader opgeschreven? Goh, dá's nog eens een zegen! Iedereen een zeven! Zever nog zeker lang door over die cijferlijsten. Accepteer NIETS dat je niet aanstaat. Het is immers een RECHT om die ene tiende punt erbij te krijgen... draken. In deze corrupte wereld. Onthoud ook, rekenmachine in je broek doen, trek dat ding nou toch eens op (Heren!) tot je borstkas ofzoiets en dan zijn de cijfers ook weer hoog. Hoop moet je maken. Creëren. Dat kunnen we. Dat kunnen we samen. Nee, toch niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!