God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 30 juni 2012

6 jaren oud

Geachte Oncyclopedist,

Het is over een paar minuten 1 juli. De dag waarop de Oncyclopedia werd gesticht. Het heeft de Aarde behaagd om ten ere van Hare Eerbiedwarige Heiligheid (Driewerf Hilariteit voor Haar) Sophia op deze dag één Schrikkelseconde door te voeren. Dan is nu de vraag: wat gaan we met die seconde doen?

Deze seconde, in combinatie met de thuiskomst van de Nederlandse astronaut kosmonaut André Kuipers en de finale van het EK, zal 1 juli, als de op één na langste dag van het jaar (op de dag waarop de tijd een uur terug gaat na) zijnde, een dag maken waarop verveling niet echt een insluiper zal zijn. Of wel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!