God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 3 juli 2012

DE EXAMENS ZIJN OVER!!!!!!

YAAAAYGanz kaputt, Junge! Wer tanzt hat kein Geld zum saufen!
WOW, TUIG!!! Hoe is het mogelijk! De zooi is over!!! Alles en iedereen is geslaagd! Geslagen! In de orde van Zijne Overhedelijke Excellentie! Ministert van Onderwijs en Bovendom! Nee, geen Christendom en moslimwijs, neenee, EDUCATIE (RQHPNGVR) enzo. Waar minder geld naartoe gaat, want: "Niet nodig, die gasten geven ons geld aan verkeerde scheiss uit".

Mooi. Nu die welverdiende vakantie. Wordt het een week of twee naar Cherso? Naar Las Palmas? Of is dat alweer uit de gratie en wordt het fijn een halve maand naar (noem eens wat) het fantastische Newcastle? Of Stockholm? Sochi? Of Petropavlovsk-Kamtsjatski (ook leuk!)? Ook een aanradertje: Malta! Maarja, al jullie feestbeesten geven geen drol om cultuur en geschiedenis, neenee, al die standbeeldratten kunnen omdonderen en gesloopt worden als Timboektoe door een stel boze Toearegs ofzo. Helemaal Los Gaan is het werkwoord! AN DIE FEIER! ANS BIER! LECKER SAUFEN! Of ¡totalmente jodido! Weest wel, waarde Oncyclopedist, denk eraan dat het hotel sober moet blijven. Denk eraan dat het kotsen in de gootsteen plaatsvindt (zolang die nog blijft staan). Doe niet te zuinig met het andere geslacht, maar ga er respectvol mee om. Wees een Heer of een Dame. Laat ons, ondanks dat je al zo'n idioot bent om niet van geschiedenis of cultuur te houden en liever het bier aanbidt i.c.m. de wodka, dan toch nog een beetje trots op je zijn. Manieren, dat willen ze zien uit de Benelux. Jonges, mêide, Weest wel, en wees net.

Goed, dat gedonder ook weer gehad. Tijd door diploma's. Die komen er ook alweer aan!! SPANNEUND! Je kan 'm al hebben, of die draken hebben weer eens vertraging. Tekenen die zooi, en je bent weer een jaar of vier tot zes van je leven kwijt in dat papiertje. Papiertje. Papiertjes scheuren wij graag, maar neeeeeee, dat wordt 'm dus niet op dit gedrocht. Wees zuinig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!