God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 24 juli 2012

De Zomert is nu toch écht voelbaar begonnen!

Het is eindelijk eens voel- en merkbaar ZOMER!!!!!!111 Zon schijnt, de regen dondert eindelijk een keer op, temperaturen tot 30 graden en het kan allemaal om het feest compleet te maken nog véél erger! Verdampende waterbronnen, brandende duinen, smeltende sporen, smeltende ijsjes, smeltende bejaarden, verbrandende processors (leve de SSD!) en ook nog puffende schrijvers... vooral dat laatste trekt ons in het bijzonder veel aan. U mag toch immers niet belemmerd worden in uw werk om bij te dragen aan onzinnige encyclopedieën? Er bestaat toch werkelijk geen arbeidsovereenkomst, omdat alles op vrijwillige basis is, maar toch kunnen wij de schrijver toch wel aansporen om eens in koelte en volle rust te gaan zitten schrijven? Airco: hoog. Ventilator: standje 3 (of 5 weet ik veel). IJs: paraat. Ramen: open. Zonnewering: uitschuiven. Het zijn zo van die kleine dingen! En daarna: SCHRIJF!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!