God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 1 november 2012

SANDY!!!


Een dag geleden heeft een grote supertol genaamd Sandy bijna heel Amerika van de kaart geveegd. Het ontstaan is duidelijk voor elke normaal denkende Oncyclopedist: de haatacties van Wikipedia en Sophia en die van de Duivel en God hebben elkaar gekruist, en om die oneffenheden op te lossen werd er een tolspelletje gespeeld, maar Wikipedia, klungel dat hij is, heeft per ongeluk (of misschien niet?) op de kaarten van de aarde getold die God per ongeluk had nog open had staan... Meer daarover leest u hier wegens een icoontje dat op de tol was geplakt werd de storm Sandy genoemd. Sandy zelf vond dit natuurlijk gewoon een schande dat de storm naar haar werd genoemd en om haar woede te uiten kon ze terecht bij de OnCollumns van het OnNieuws. Hier vind je haar tekst.
Rond Oostende en Zeeland werd er ook last ondervonden maar die bleek van de zoveelste mosselopstand te komen...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!