God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 22 november 2012

Kleine scheißjes

Door een ongelukje met de verbindingen lag de Oncy er nog eens voor de verandering uit. Nu is de boel aan het herstellen en bijkomen, maar vooralsnog is of .net of .org plat en is de mail via mail@oncyclopedia.org niet te bereiken. Eventueel zet u uw ongenoegen of wat dan ook op oncyclopedie@gmail.com (het oude emailadres die we al heel lang niet meer doorkijken) of neemt u een bezoekje op IRC via irc://irc.freenode.net/oncyclopedia of http://webchat.freenode.net/ als u te lui bent om een IRC-cliënt te downloaden / geen idee heeft hoe dit werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!