God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

dinsdag 18 december 2012

150ste BLOGARTIKEL!!!

Jaja, het is weer zover. Na slechte economie, slechte vrede en slecht milieu (but who cares?), gaat nu de wereld écht onder. Oncyclopedia ligt, voor de zoveelste keer, weer eens plat. Zo plat als een dubbeltje (want de euro zullen we binnenkort niet meer kunnen gebruiken!). En dus, zoals gewoonlijk, omdat de hardzwoegende schrijvers van de oncy niets kunnen doen daar, besluiten ze weer eens een blogbericht aan te maken. Maar niet zomaar een bericht. Nee, '''HET 150STE ONCYCLOPEDISTISCH BLOGBERICHT!!!''' Feest! Appeltaart! Jammer dat we dat nu niet op de enige echte site kunnen vieren... Maar ja, we hebben nog steeds het oncyblog!
Alleen is niet iedereen blij met de 150 blogberichten. De BTB (Bond Tegen Blogberichten) vindt dat het nu wel welletjes is geweest met al die blogberichten. Ze hebben ons een brief gestuurd met daar de bovenstaande afbeelding bij. De brief kunnen wij momenteel nog niet publiceren, maar morgen (of overmorgen hangt ervan af van de inspiratie van de schrijver) zullen wij het zeker publiceren. Dus morgen (of overmorgen) zeker kijken!

4 opmerkingen:

  1. FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST maar de Oncy is dood, dus dat gaat wat moeilijk.... efkes wachten denk ik toch.

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!