God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 20 december 2012

De brief

En hierbij dan, zoals beloofd, de brief. Hiermee willen wij tegen de BTB (zie blogbericht hieronder) zeggen dat wij ons niets van hun aantrekken. Wij zouden het tevens enorm appreciƫren als u dit blogbericht met al uw vrienden zou delen (wat u sowieso toch al zou doen), zodat wij dat nog eens extra duidelijk kunnen maken.

Beste Oncyclopedia,
Wij, van de BTB, vinden dat jullie blogberichten flauw zijn. En dan zeker diegene waarin er wordt gedaan alsof mensen jullie jullie telegrammen, of erger nog brieven sturen. Jullie gebruiken dan een of ander lettertype, waardoor het lijkt alsof de fictieve organisatie de brief zelf heeft geschreven. En wij zijn dat BEU! En daarom vinden wij dat het na 150 blogberichten toch wel genoeg is geweest. Het zou ons ook niet verbazen dat jullie hierna een of andere brief publiceren zoals hierboven wordt geschreven. Dus vinden wij dat dit echt op moet houden, want dat is gewoonweg niet grappig!
Mvg,
De Bond Tegen Blogberichten Benelux

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!