God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 28 december 2012

Vierde Kerstdag!

Beste mensen, het is de vierde kerstdag! Wij wensen u een zeer groot feest, een stuk of drie kalkoenen, en veel voorspoed op deze geweldige dag! Ook al is onze verwelkte kerstboom al zijn naalden al aan het verliezen (wat bijna onmogelijk is aangezien het een plastieken kerstboom), toch wensen wij u een prachtige dag toe! Alleen... Is de server plat... Dit is nu natuurlijk een ramp, op deze prachtige dag! Sommigen zeggen dat ze zelfs geen feest meer willen doen nu de oncy zo plat als een dubbeltje is! Wij moedigen dat natuurlijk niet aan, maar medeleven is altijd welkom... Dus leest alle 152 blogberichten die op de OncyBlog staan, en bekijk de tijdlijn van ons Smoelenboekaccount , tot er betere tijden komen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!