God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zondag 26 april 2009

De lentepieper is in aantocht!

Jaja, het is weer zover! Wat ooit de allereerste en succesvolste wedstrijd op de Oncyclopedia was, wordt nu voor de derde keer gehouden: de Pieper!

Een strijd, maar dit keer met wat andere regels dan normaal...voorheen moest de Oncyclopedist een geweldig artikel schrijven, maar nu is de opdracht om een bestaand Wikipedia artikel te verkrachten, aan te randen, vandaliseren, mystificeren, aan gort te hakken, anderszins oneerbiedig behandelen, totdat het artikel de zuivere, hilarische en onnavolgbare Oncyclopedische waarheid weergeeft! Oncyclopedische waarde spreekt voor zich.
De wedstrijd is nu al begonnen en loopt af op 7 mei 2009 om 23:59.

Hier staat de poort tot succes waar de Oncyclopedist roem zal krijgen! Maar er moet uiteraard wel voor gestreden worden, want die felbegeerde Pieper komt niet zomaar naar je toe!http://oncyclopedia.net/wiki/Oncyclopedia:Forum:LENTEPIEPER_2009

Weescht dapper en neemt den handschoen op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!