God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 16 april 2009

Een boodschap van een persoon

Dit is dus je de wereldberoemde oncyblog? Jawel, dit is het ja. De wereldberoemde Oncyblog. Wacht, dat was al beantwoord. Tegen wie heb ik dit eigenlijk? Waarom typ ik dit en waarom lees jij dit? Wat ben je voor een eng iemand. Nou laat me mezelf maar eens voorstellen eng iemand. Ik ben Sgt Pepper en ik heb een zwak voor enge personen. Verder ben ik een admin op de site waar deze blog blijkbaar over gaat, de schoolkrant. Erm, de Oncyclopedia Neerlandica bedoel ik.

Oke waarom begin ik een nieuwe paragraaf in deze toch al verpeste inleiding op dit punt? Ik had net zo goed al meteen alles kunnen wissen en opnieuw kunnen beginnen. Soms volg ik mezelf echt voor geen meter. Gelukkig met mij velen anderen waaronder jij, eng persoon. Ik ben best wel blij eigenlijk dat het toch zover heeft kunnen komen. Ik kan me nog herinneren dat de Oncy maar 300 werken had en 4 gebruikers. Toen kwamen mijn klas en wat anoniempjes en PANG de hond ging dood en er waren spontaan 500 werken. Meerderen kwamen erbij en nu zijn we over de 1300 heen. Burrito's vinden het leuk om mij te volgen naar huis en me te vermoorden. Ooit kan ik ze niet tegenhouden. Waarom eigenlijk? Ik haat burrito's! Ik zal ze nooit eten nog verbannen. Kunnen ze niet achter vandalisten aangaan, stomme dingen.

En alweer een nieuwe paragraaf. Waarom kap ik niet gewoon? Wat een onzin om nog door te typen terwijl er niets meer is om te zeggen. Dus bij deze, bezoek de site of de burrito's komen me halen!

Door Sgt. Pepper die een late aprilgrap wou uithalen :P

1 opmerking:

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!