God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 8 april 2009

Help! Wikipedia parodieert ons!!!

Waarschijnlijk wil je wel weten wat Oncyclopedia is en wat we er allemaal doen. Wel, heel eenvoudig: Wikipedia, die jeweetwelsite waar jij zoveel opzoekwerk doet voor school parodieert al de hele tijd Oncyclopedia! Schokkend maar waar. Al die tijd zit jij opzoekwerk te doen...om wijzer te worden zeg jij? Juist om niets!!! Denk je nou echt dat wikipedia je iets bijbrengt? Neen. Het is trouwens niet jouw fout: de leraars weten ook niet beter. Mensen die onze site liefhebben kennen het fenomeen: je opent tijdens een uurtje informatica een tabblad met Oncyclopedia. Je wordt "betrapt" en... twee uur nablijven krijg je op jouw boterham. Onrechtvaardig niet? Het ondermijnen van een waarheidsgetrouwe site, een schande!

Misschien zit u ook rustig aan uw bureau te relaxen nadat u een berg dossiers afgehandeld heeft? Natuurlijk kiest u dan voor een dosis Oncyclopedia om even tot adem te komen. Wie heeft daar nou iets op tegen? Maar ach, het mag niet baten: uw baas heeft natuurlijk een filter op het internetnetwerk geïnstalleerd en vanzelfsprekend staat Oncyclopedia op die zwarte lijst. Toch probeert u in het geniep met een verboden draadloos netwerk in de toiletten nog een glimp op te vangen van de site om uw geweten een voldoening te geven. Dit hoort toch allemaal niet? Oncyclopedia is geen taboe! Daarom is het niet zo moeilijk te begrijpen wanneer mensen helemaal tilt slaan en wikipedia beginnen te vandaliseren. De stakkers!

Probeer onze krijgsmacht uit te breiden door zelf lid te worden! Het is nu en het kan nog altijd. Klik gewoon op deze rechtsreekse link om jouw account te maken (geen kosten) en draag bij tot de grootste Nederlandstalige informatieve site van de internetwereld. We kunnen al niet wachten op jouw bijdragen. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

1 opmerking:

  1. Reclamewerving? Tijd om mijn posters op te hangen in de stoptrein Den Bosch - Nijmegen....

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!