God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 9 april 2009

De Oncy heeft een blog

Ja, de Oncyclopedia heeft een blog... tja, zomaar... vanuit het niets! Opeens een lichtflits uit de donkere hemel. Maar ach, wat geeft dat? De Oncy heeft een blog! Waar zou dat nou voor dienen? Om een beetje aandacht te vragen, bijvoorbeeld bij het welbekende ''Vis! Verse vis!'' of ''Lekkere stroopwafels te koop!''. Niet dat de Oncy te koop staat, tuurlijk niet, maar gewoon om een beetje reclame te maken, ja? Zo...waarom die auto daar staat? Nou, publiciteit...wie hem heeft gemaakt?...de schrijver van dit brok tekst...waarom er nummer 77½ op staat? Euh, beetje copyleft van de maker! Zijn geluksgetal is zeven (staat ook in zijn onbegrijpelijke gebruikers naam zeven keer op een rij), en de half... ja, ALT-7 maakt nou eenmaal ½! Genoeg over dat...dit soort auto's rijden in het echt ook (niet met dit kleurenschema) in Amerika, je weet wel, het land waar Sjors Dubbelvla Struik heersde en alles in de soep gooide (met balletjes). Maar ach, het is een In Die Kar. Amerikanen noemen het echter 'Indycar'. Ze kunnen ook volgens mij niet anders uitspreken...of wel? Nou, wat wel zo is, is dat ze allemaal een soort van splaakgeblek hebben. Niet dat ze de 'l' niet uit kunnen sple...euh, spreken, nee, maar dat ze sommige woorden zoals 'scheveningen' niet netjes Nederlands kunnen spreken. Genoeg over dat, ik dwaal al helemaal af van het hoofdonderwerp... Euh, waar waren we? (op het oncyblog!) Jaja, dat weet ik, euh...oja! De Oncyclopedia had dus een blog! Sinds gisteren online gegaan! Om zo meer mensen naar de Oncy toe te lokken waardoor de hele server wellicht overuren moet gaan draaien om het toekomstige bewerkersaantal nog bij te kunnen houden! De RW-stalkers onder ons kunnen dit wel merken...zoals plotselinge Wikipedia aanvallen waardoor de hele site uitvalt en niemand er meer op kan komen. Tijdens de site die uit de lucht is, zijn er hevige bloederige gevechten met het Oncyclopedialeger tegen het Wikipedialeger. De winnaar (hoe kan het ook anders?) Oncyclopedia, gooit dan de site weer online alsof er niks gebeurd was! Tja tja tja... we hebben een blog...nu hopen dat deze ook niet een slachtoffer wordt van het wikipedialeger...worden we toch niet. Geen zorgen. Maar ach, we hebben een blog. Dat wou ik nog even zeggen ter herrinnering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!