God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 6 mei 2010

Toestanden, deel 12 *zucht*

Ja, zucht, deeltje 12 alweer van de realitysoap van de Oncyclopedia Studio's, bloedstollend, emotioneel, humoristisch, alles. Fredje heeft ruzie met Kees, Mush gaat dood, Marietje blijft op de deur bonzen van Jantje, Kapitein Overduidelijk ziet weer een overwinning op jou en blablabla blabla'a blablablablabla "blabal" blabla.

Het is bijna afgelopen, dat wel. Nu zijn we bezig met de afbeeldingen. Er moeten een hoop afbeeldingen opgesplitst worden, maar niemand hierzo weet hoe dat moet/kan het/is het gelukt. Daarom laten we het onze god/keizer/koning/tsaar/meester/heilige/heerser/allermachtige Carl eens proberen. Waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van unzippen en in kleinere pakketjes weer zippen. Maar we wachten met spanning af.

Enniewee, Jantje wordt gek van Marietje, de letter A begint zijn waarde, B², te ontlopen door C te gaan zeggen en Kapitein Overduidelijk wordt tot Niet-Wikipediaanse Wikipediaan van het jaar verkozen door de zombies van de foute site die door ons allen gemeden en gevreesd wordt. Volgende aflevering meer! Stomme cliffhangers ook...

8 opmerkingen:

 1. 'b La blalba! Ba'al, blabla... lalabla.

  Afbeeldingen splitsen? Dat klinkt toch als een gevaarlijk karwei. Ik heb intussen de pauze gebruikt om bij de Alsanische Academie van Kostdurrës een officiersopleiding te volgen en ben inmiddels vaandrig. Voor ik weer terugkom naar Oncyclopolis wil ik eerst promoveren tot luitenant, dus mijn tijd gaat niet verloren.

  Trouwens, iemand zin om de blog weer te gebruiken op de manier waarvoor hij bedoeld is; (leuke) stukjes schrijven over/voor/van/geciteerd uit/bedoeld voor/hoe dan ook de Oncy?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet of je de reactie al gezien had bij een van de berichten, maar je mag het artikel Rome gebruiken aangezien WOEI er toch niets meer mee doet. Tevens ben je hier óók dan al luitenant, volgens het oude afgeschafte toch trotse rangensysteem.

  En het blog gebruiken, als er wat nieuws is, ik anders ja. Deed het in het begin ook door niets toevoegende dingen toe te voegen. Je zou dan verslag kunnen doen van ontwikkelingen in de FO of iets dergelijks, of ander nieuwfs binnen de Oncy. Wel moeten we de mensen dan attenderen dat er wel een blog van de Oncy bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Attenderen... terwijl het al behoorlijk moeilijk om mensen duidelijk te maken dat *Oncyclopedia* bestaat! Bovendien is het formaat nogal ongemakkelijk, vooral wat het omgaan met tekstlay-out en prentjes betreft. Nog even geduld dan maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ??? Ik had toch gereageerd dat ik niet veel kon met WOEIs opzet, omdat mijn schets meer de vormen begon aan te nemen van Boedapest? Hm, zal het Internet zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou het geen goed idee zijn om eens sjabloontje te maken dat nieuwe gebruikers waarschuwt voor de tijdelijkheid van hun handelingen, inschrijving inbegrepen? Dat sjabloontje zal dan ook mee verdwijnen, maar daar is na de verhuis tóch geen toepassing meer voor, so who cares?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zal ik wel gemist hebben. En voor dat sjabloontje, daar is de sitenotice voor, of dat &*$²#&!¿¼¤@¾‘*&×#€+¥!(*¡@(&^#@*&(ding wil óók al niet werken... ik maak anders wel een aanpassing in de mededelingendinges en zal wel wat bij de welkomstdinges zetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bedoelde voor op hun OP. Als de nieuwe gebruikers (post-12 april) dan nog eens langskomen, dan krijgen ze nog eens een extra in 't oog vallend berichtje. Het welkomstsjabloon aanpassen heeft minder zin, omdat ze dat ten eerste meestal niet lezen, en omdat dat sjabloon zich ten tweede op de OP's niet automatisch aanpast wanneer er iets aan veranderd wordt. De site-notice is eigenlijk nogal discreet, en wordt niet noodzakelijk gelezen door een gebruiker die in een creatieve roes verkeert. Maar het zou wel wat werk vergen om alle nieuwe Oncyclopedisten sinds 12 april op te snorren, daarbij wetend dat 80% (exacter 76,3%, maar aangezien aan 76,3% van de statistieken geprutst wordt...) tóch niet meer omkijkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik bedoel ook niet dat ik daarmee het welkomstsjabloon wil aanpassen, maar bij de welkomstboodschap die ik er dan apart neer wil zetten.

  BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!