God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

maandag 3 mei 2010

Toestanden, deel 11

Ja, dames en heren. We zijn nu ongeveer 4 weken onderweg, maar nu ligt het een beetje stil. Uiteraard zijn we nog steeds bezig om de verhuizing done te krijgen, maar dit gaat stugger en stugger doordat er een misverstandje is opgetreden bij de grootte van de site en de gereserveerde serverruimte. Ik weet ook niet meer wat ik ervan moet denken, maar ik blijf hopen op de zo spoedig mogelijke afloop ervan - een goede.

4 opmerkingen:

 1. Tja, en aangezien de meeste Oncyclopedisten op één of andere manier met onderwijs te maken hebben, hetzij als leerling, hetzij als leraar, hetzij als wat-dan-ook (sympathisant of zo?), breekt bovendien nu een drukke periode aan, wat de zaken zeker niet zal bespoedigen. En wegens de "save-je-bewerkingen-want-ze-zouden-tijdens-de-verhuis-wel-eens-kunnen-verdwijnen"-waarschuwing zijn niet veel bijdragers geneigd om tijd en energie te spenderen aan het wrochten ener artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook verwacht dat het snel zou gaan aangezien het binnen een week al klaar kon zijn. Maar gezien de vorige keren ging het ook moeizaam maar toch lukte het. Men bleef klagen maar uiteindelijk was het er. Nu denk ik ook. Nu is echter nog een voordeel want de Oncy is er tenminste nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Oncy is er nog, maar hoeveel van de recent uitgevoerde bewerkingen zullen bewaard blijven bij de verhuis, en welke? Deze onzekerheid nodigt niet uit tot schrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja...we hebben altijd al onzekerheid gehad of we wel moeten schrijven. Dan weer plat, dan weer niet, ene keer snel en dan weer niet. Maarja, of men de bewerkingen die überhaupt gemaakt zijn opslaat, dat vraag ik me ook af. Mijn kleine bewerkingen heb ik op een document gezet - wat en waar. Kan ik het zo weer doen. Artikelen zoals DDR volledig gebackupt en verdere ideeën heb ik ook maar genoteerd. Maar de rest?

  In ieder geval zullen alle bewerkingen van 12 april en erna verloren gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!