God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 22 mei 2010

Toestanden, deel 14

Het lijkt bijna over te zijn, maar niet dus!

Dit gaat nog een hele tijd duren, vrees ik. Er is nu inmiddels voorstel gedaan om de back-up verder te verschuiven omdat deze nu zódanig sterk verouderd is, dat het nergens meer op slaat. Het is dus nog niet bijna af. Het is in feite wel zo, maar qua tijd gaat het lang duren. Volgend bericht zal goed nieuws melden. In ieder geval.

2 opmerkingen:

  1. "...qua tijd gaat het lang duren." Zolang het qua ruimte niet te lang duurt valt het nog mee, al blijft het 's nachts kouder dan buiten. "Oncyclopedia, waar dimensies kinderspel, tijdreizen gemeengoed, en wereldmachtovernames nakend zijn!" Dat die Wikipediaters maar goed op hun tellen letten als ze nog willen meetellen, want er wil al wel eens zo'n tel zoek raken, en een beetje onzorgvuldig gebruiker raakt dan gauw uitgeteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Volgend bericht zal goed nieuws melden." Kwestie van alleen nog maar iets te melden als het goed nieuws is, en tot zolang... silence radio. In ieder geval :)

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!