God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 30 april 2010

Toestanden, deel 10

Als we verhuist zijn is de Oncy natuurlijk volledig out-of-date. Dit moet natuurlijk daarna zo snel mogelijk recent gemaakt worden.
Ik zet even een lijstje neer van wat onderhoudsdingen die nog moeten gebeuren na de verhuizing.

*De onderhoudslijsten afwerken. Voor na de verhuizing, artikelen met WADW/Twijfel krijgen nog een week om te verbeteren. Daarna volgt er een "Niet goed-hoppeta-weg-ermee" procedure als de artikelen nog steeds niet goed genoeg bevonden zijn. De WIU artikelen krijgen hetzelfde proces, maar ik vind dat er dan na de WIU geen WADW moet komen. I.p.v. dat, direct weg.
*De OMGWTFBBQW000000T!!! Lentepieper 2010, mede mogelijk gemaakt door Køtt K. Loterij, Alsanico, Badeendenclub Oncyclopolis, Verhuizingsclub Moef it, GUNANK en Späm, zo snel mogelijk opzetten.
*De afbeeldingen van UnCommons terugjagen naar de Oncy, indien nodig.
*De verloren gegane bewerkingen indien mogelijk terug zetten wanneer gebackupt zijnde. Ieders persoonlijke taak.
*Forum up-to-daten.
*De projecten een beetje bijwerken.
*Wat verdere dingen.

Toevoegingen kunnen hieronder in de commentaarsectie.

7 opmerkingen:

 1. En voor mezelf dan nog achter elkaar de volgende ideeën uitwerken:

  -- Renault
  -- Hongarije
  -- Kroätie
  -- Jean-Marie Pfaff
  -- Charles de Gaulle
  -- Esperanto
  -- Rome
  -- En andere talen, landen, hoofdsteden en personen!

  Als je denkt dat een writer's block erg is heb je nog nooit de ideeënfile gehad. AARGH!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook iets op stapel, maar de immer noodzakelijke rode draad is eerder roze dan rood, en vager dan een condensatiepluim van een drie uur geleden overgevlogen lijnvliegtuig. En dan nog gezwegen over de bijpassende illustraties: 'k heb er al één af, en dan ben ik daar niet eens echt tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit vooral over Pfaff en Hongarije nog te tobben. Zo zou ik van de opzet die ik in mijn gebruikersnaamruimte heb gezet nog een artikel Oostenrijk-Hongarije kunnen maken. Aan de ene kant is het tijdvreem 1914, aan de andere kant gaat het over Hongarije.
  Pfaff ga ik neerzetten als een ridder ten tijde van Willem van Oranje en de beschermheer van Vlaanderen. En Charles de Gaulle naar Brits voorbeeld: "Hij is een held door zijn vluchtactie bij Duinkerken!" Ik heb ook nog een idee over 'Allo! 'Allo! Iets waarin ieder karakter een eigen stukje vertelt... Wanneer gaan we nou weer online? *OnGeduld*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lars, ik zie daar tussen je projecten "Rome" staan. Als ik mij niet vergis, dan was WOEI daar óók al mee bezig, en staat er zelfs een aanzet in haar gebruikersnaamruimte. Toch effe nakijken, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lars, jij zou toch ook wat over Gorbatsjov doen? Met een bijna precies lijkende kaart van heel Korea op zijn hoofd? En ja, WOEI was al met Rome bezig, maar die is al een tijd niet actief, zie: Gebruiker:WOEI/Rome. Wellicht dat je aan haar kan vragen om het af te maken.

  Ook moet ik vermelden dat er weer problemen zijn over de grootte van de Oncy. Later meer hierover.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja, Rome, zoals mijn idee er nu uitziet zou het elke Europese hoofdstad kunnen zijn, zo vaag is het.
  Het Gorbachov-idee is net als mijn eerdere Martin van Buren-idee afgeschoten. Hm, misschien had ik dat even moeten melden... heh.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O ja, Lars, ik heb WOEI even gesproken en je mag dat ding in haar naamruimte gebruiken. Zij wilt er niet meer mee verder werken. Dat je het weet. Anders verwijder ik het.

  BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!