God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 19 september 2009

Oncyclopedia heeft een uitdaging

't Is weer zover, mensen. De Oncy kampt met technogologiseerdische problemen uitdagingen.

De watergeuzen van Den Briel hebben namelijk onze technogologiseerder gestolen toen ze merkten dat Willem van Oranje te lang een wiu bleef.

Ook de Zuid-Hollanders bemoeiden zich ermee, ze begonnen een stoorzender omdat de Oncy weigerde vanuit hun perspectief over de Hollandse Oorlogen te vertellen.

Er zijn echter al hulptroepen onderweg. Alsanië, Monaco, Tsjechië en Servië hebben al hun landmacht gestuurd.

Echter ook daar houdt het niet mee op. Duitsland werkt samen met Smiechtenstein de bovengenoemde landen tegen en schijnt zelfs oorlog te willen gaan voeren.

Voorlopig dus geen nieuwe parels en als het echt uit de hand loopt zullen we zelfs zien dat grote steden als Purmerend en Parijs zullen worden belegerd.

En voor je het weet eindigt deze mini-crash in een Groot-Europese oorlog en wordt het Engels door het Zweeds verstoten als de lingua franca. Misschien moeten we zelfs vluchten naar Bretagne!

Hmm... ik vraag me af of Roye met zijn 100+ artikelen op deze manier een bericht kan vullen...

Of had je daar een uitdaging mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!