God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 19 september 2009

Platligging van vandaag

Ik kreeg echter een geheel ander bericht binnen van mijn post-buismus nadat die mij op de een of andere manier doorverwees naar het Nederlandse Radio 1 journaal. Hieronder een klein verslagje met wat andere nieuwsonderwerpen die onder dit onderwerp vielen.

De schade van 11 september tijdens de ontvoering van alle gevens van 6 t/m 10 september slaat nog diep in. De servers in Canada hebben nog steeds kuren. Onze sledehonden aldaar die constant aangemoedigd werden met "Mush! Mush! Mush!" door de in eskimo kleding verklede spionnen zijn nog niet aangekomen daar, om verslag uit te brengen met hoe het echt gaande is. Mijn 7 contacten hebben wel binnengekregen dat ze haast hebben en nogal moeilijk doen om de boel te repareren, nadat een butler de cursus "Hoe: sloop je een computer?" iets te serieus had genomen en nu alles plat ligt bij het Oncy gebied. Zij kunnen nu alles wel gaan verwijderen door op delete te gaan drukken, maar dan is alles weer weg en dan worden wij er zo langzamerhand wel erg gek van.

Het schijnt dat de kleur van Ron Brandsteder die bloot werd gelegd met een overdosis met stress op het werk (dus niet de radioactieve straling vanuit Tsjernobyl) overduidelijk rood is en dat hij ook de gedachte: "OMG???"
had, net als de gehele Oncyclopedische bevolking. Men moet het nu doen met wat spruitjes in plaats van de gouden komkommers uit de komkommertijd met die verrukkelijke soesjes.

Ook hierbij waren Jan, Jannes en Jantje de pineut. We weten dus niet wat er allemaal aan het handje is daar, dus bijna iedereen is nu in paniek wanneer de Oncy dus terugkeert. De gehele harde kern van FC Wanhoop heeft nu een aantal potjes kwakzalf aangeschaft om elkaar ermee in te smeren, om zo nog grotere hooligans te worden dan dat ze eerst waren.

De inwoners van Oost Ralië, Micronesië, Hawaii en de Coke eilanden die beiden liggen in Oceanië waren ook in mineur en hebben allerlei dingen erbij gepakt en begonnen allemaal (beleefd) te schelden waar sommigen niet levend vanaf kwamen.
Zij zijn er tevens van overtuigd dat van alle problemen die er al zijn, dat er een heel lang artikel van gemaakt kan worden.

Dan nu een paar weetjes:

*De gemiddelde Wikipediaan denkt hierover: "Boeiend?!" omdat alles daar nog prima loopt.
*Het meest voorkomende antwoord op de vraag: "Wat is er aan de hand?" is "Weet ik veel?"
*Op MS Paint en een paar andere tekenprogramma's heeft schrijver dezes een aantal Indycars gemaakt waarvan 3 zijn verzonden.

Tijdens deze zoveelste serveruitval zit het merendeel van de Oncyclopedisten te hopen dat hun recent aangemaakte artikelen niet weg zullen zijn. Schrijver dezes hoopt dit ook, waarom zou 'ie niet?

Zo, uitdaging of niet: ik heb mijn bericht achtergelaten. Verder gaat alles nog zijn gangetje. Hubble vliegt nog rustig in het rond, foto's makende, de maan is door een meteoor getroffen, een buurman wordt weer gek van een schuur en hier staat een punt aan het einde van deze zin.

3 opmerkingen:

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!