God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 10 september 2009

Nieuwe richting van de blog

Hallo lezers, volgers, en verdwaalden. Bij deze een mededeling die van groots belang is:
De Oncyblog gaat daadwerkelijk gebruikt worden!

Jawel, het idee is er namelijk om naast het gebruikelijke onzin wekelijks eventjes de uitgelichte artikelen te bespreken. Heel leuk natuurlijk maar dat is nog niet alles. Verder zal er een overzicht komen met de huidige statistieken. Altijd leuk om te zien hoe de site groeit toch? Als laatste zal er natuurlijk ruimte zijn voor een technisch verhaaltje, verhalen van achter de schermen. Hoe is het nou om gebruiker te zijn? Hoe is het om de oude chagrijnige admin te zijn die dagelijks mensen verbant naar het eind der tijd? Dat soort dingen.

Wanneer dit van start gaat en wanneer en wie het gaat posten weet ik nog niet. Waarschijnlijk in het weekend wanneer ieder van ons wat meer tijd heeft. Dus tot die tijd zeg ik het volgende: 2 stokken in je hand zijn beter dan 3 in de lucht, maar stokken breken niet als ze vallen dus vergeet de rest niet op te rapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!