God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

donderdag 15 oktober 2009

Derde Rapport uit Londen

Deze keer iets later en iets soberder. 't Is het derde rapport.

Officieel Rapport vanuit de Oncyclopediaanse Ambassade te Londen

Door de Oncyclopediaanse Vertegenwoordiger te Londen, Lawrence K. Boathouser

In contrast met het vorige rapport is dit rapport een aantal dagen over datum en niet half zo optimistisch.
De afgelopen dagen waren druk voor ondergetekende. Hij bezocht met andere vertegenwoordigers een Mahler 3-concert in Cornwall en bezocht de voorbereiding van een Nederlandstalige musical in Manchester.

Ondanks alles heeft minister Boathouser niet stilgezeten. Wat hij als minimum activiteit had ingesteld is gebeurd, zelfs iets meer. Bovendien heeft hij zich ambitieuze doelen gesteld.

Allereerst komt er gedurende deze week een rits artikelen op de Oncyclopedia Neerlandica, letterlijk, want de serie heet de RITS.

Daarnaast wordt deze week dan werkelijk het artikel over Bretagne verscheept en het artikel over eigen doelpunten begonnen. Contact maken met de Israëlische Ambassadeur zal waarschijnlijk niet lukken. Maar vreest niet: ook andere oncyclopedieën herbergen prachtige stukken. Wellicht dat het Franse kleuterboekje over Mr. Zuipschuit binnenkort wordt binnengehaald, dat oorspronkelijk van de DÉsencyclopédie en nu ook van de Uncyclopedia is.

Wij hopen u deze week opnieuw op de hoogte te kunnen brengen.

Vanuit de Oncyclopediaanse Ambassade te Londen,
Namens het Oncyclopediaanse Ministerie van Buitentaalse Zaken,

Lawrence K. Boathouser

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!