God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zondag 18 oktober 2009

Inspiratieloos? Verzin desnoods een nieuwe letter!

Sja, wie heeft er nou niet een writers-block? Ik in ieder geval niet, maar goed, even algemeen: inspiratieloosheid betekend niet dat je niets kan doen. Wel ja joh, ga je tijd maar zitten te verdoen met niets doen en languit liggen om kostbare tijd weg te gooien alsof het niets kost... bah! Tijd kost geld!! Tijd is eindeloos!! Al zijn er ook eindeloos veel deadlines! Kun je nagaan wat je dan allemaal kwijt bent aan die luiheid, ach, soms is het ook prettiger om die troep eens met rust te laten. Maarja, als je dan wat wil doen en je doet verder toch niets, kun je toch beter die writers-block neerslaan, platstampen, neertrappen, uit het raam smijten nadat je 't eerst er tegenaan gegooid hebt, en later neerschieten. Vraag mij niet hoe, maar zoek het zelf maar uit hoe. Elastiekjes ofzo... en, oja, een waarschuwing achteraf: Weest wel dat JIJ de writers-block hebt, en deze ook IN JOU zit, dus wees nou niet zo suïcidaal man!! SUKKEL!! Maar ach, het irritante hieraan is misschien wel dat deze waarschuwing te laat kwam... maar goed. I.p.v. deze manier van het slopen van de writers-block, inclusief jezelf, kun je natuurlijk ook iets anders doen, bijvoorbeeld een nieuwe letter, of een nieuw cijfer verzinnen! Dat is een goede oplossing, want tja, het alfabet en het woordenboek zijn nog làààààng niet compleet, weest wel! Verzin iets nieuws, stuur het op, eet koekjes van de zenuwen, ga boksen met een aap en ga slapen in een vuilnisbak, totdat je een fatsoenlijk bericht terug hebt gehad van de persoon des genes (de gene...duh...) waarop staat dat deze wel of niet is toegevoegd. Alhoewel, is het antwoord nee, dan kan je deze altijd nog pleuren op Wikipedia in zeer saaie doch serieuze stijl waar zelfs een kleuter de ballen van snapt, of op de Oncyclopedia in humoristische doch onzinnige stijl waar zelfs een persoon zonder humor de humor in ziet...of niet. Er moet toch iemand om lachen, niet? Nou, een aantal voorbeeldjes van nieuwe letters en cijfers, om toe te voegen:
Elvendertig
Zippie
-1 (nieuw?)
Twaalvendertig
Heel veel
Oneindig
Elvenveertig
etc.
Lintwormdieet
Valentijnsspam
Bekerstapelingsschandaal
Meningsfeit
etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!