God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

zaterdag 17 oktober 2009

Vierde Rapport uit Londen

En morgen als de postbode je huis weer heeft gevonden... dan stort ik je hart vol... met gezeik uit Londen, al voor de vierde keer!

Officieel Rapport vanuit de Oncyclopediaanse Ambassade te Londen

Door de Oncyclopediaanse Ambassadeur te Londen, Lawrence K. Boathouser

Het voor u liggende rapport brengt deze week verrassend nieuws, zo hoopt ondergetekende.

Vorig maal had de minister beloofd tegen het einde van de week het artikel over Bretagne te verschepen en te beginnen aan een artikel over eigen doelpunten, naar Pools schema.

Door een samenloop van omstandigheden is het alles anders verlopen.
Er moet nog bevestiging worden verkregen inzake de Engelse interesse in het verslag over Bretagne. Morgen zal in ieder geval het textueel gedeelte worden afgerond en als het groene licht is verkregen zullen ook de visuele bijdrages worden geleverd.
Het artikel over eigen doelpunten is nog niet begonnen, daar een poging daartoe mislukte toen één van de ambtenaren bij huize over een communicatielijn struikelden. Waarschijnlijk wordt hieraan maandag begonnen, maar - volledig tegen de stijl in - doen wij hierover deze keer geen toezeggingen.
Wel heeft de Italiaanse Ambassadeur Germania inmiddels een Engelse vertaling gestuurd van het eerste deel van het artikel over Galileo Galilei en direct is de vertaling gestart. Dit eerste deel is hopelijk volgende week af. Rond deze tijd - denken wij - zal dhr. Germania het tweede deel toezenden.

En opnieuw gloort er hoop door onze kantoorramen.
Zoals gezegd wordt de komende week gewijd aan Galilei en Eigen Doelpunt.
Het netwerken zal hierdoor waarschijnlijk ter zijde worden geschoven. Binnenkort wil de minister echter Embassy Lane en Downing Street afstruinen om vertegenwoordigers te gaan vragen naar goede sjabloneringsideeën.
Ook is het ministerie en campagne om het pas binnengehaalde werk Sherlock Holmes uit te lichten. Het is ons er veel aan gelegen dit te doen.
Het zou een duidelijk signaal afgeven dat de vertaalde werken van absolute topkwaliteit zijn, ofwel dat zowel het anderstalige originele concept als de definitieve vertaalde interpretatie goed genoeg zijn voor de top.

Met de herfstvakantie voor de boeg krijgen veel ambtenaren vrij van hun andere werkzaamheden ter plaatse en er zal de volle zeven dagen gewerkt worden aan het project. Veel zal dus gedaan worden.

Wij hopen het weekeinde na de herfstvakantie opnieuw rapport uit te kunnen brengen.

Vanuit de Oncyclopediaanse Ambassade te Londen,
Namens het Oncyclopediaanse Ministerie van Buitentaalse Zaken,

Lawrence K. Boathouser

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!