God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

maandag 19 oktober 2009

Oncycloop

Muze, ik bezing de man en zijn wapenfeiten en vertel mij de lotgevallen van Rongonias, de dapperste onder de Grieken die Wikipedia in het stof deed bijten en de heilige burcht van Troje moest ontvluchten. Wee hem, die heen en weer geslingerd werd over land en over zee om een nieuw volk te stichten zoals de god hem dat bevolen had; vertel mij hoe hij ondanks de hindernissen en het lotgeval zijn bestemming bereikt had; en over Juno, die haar woede had gericht op hem die Sophia eerde en haar heile Wikipedialand als dierbaarste van alle volkeren beschouwde, de tempel op Samos buiten beschouwing.

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!