God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 9 oktober 2009

Tweede Rapport uit Londen

Eerder dan verwacht kan ik een tweede rapport uit Londen opstellen!

Officieel Rapport vanuit de Oncyclopediaanse Ambassade te Londen

Door de Oncyclopediaanse Ambassadeur te Londen, Lawrence K. Boathouser

Al drie dagen eerder dan gepland kan ik namens het Ministerie heuglijke berichten brengen. De afgelopen vier dagen is namelijk vitale vooruitgang geboekt in het project.

Allereerst liep de termijn als Nederlands vertegenwoordiger van ondergetekende af, waardoor hij officieel benoemd kon worden tot de Vertegenwoordiger van Oncyclopolis. De taak in Nederland werd overgenomen door M. Verhagen, al zal deze zelf waarschijnlijk ook snel stoppen, het zij door het tot Europees Grootheerser benoemen van J. P. Balkenende of door het afscheiden van Hertogdom Limburg.

Daarnaast werd er grote vaart gemaakt bij het daadwerkelijke vertalen.
Na lang werk is het artikel over rechercheur Sherlock Holmes voltooid. Aanstaande maandag draagt het Ministerie onmiddellijk voor ter uitlichting. Ook denken we dit weekend het artikel over Bretagne te kunnen verschepen.

Tenslotte is het beoogde netwerken goed geslaagd. De Italiaanse Ambassadeur is op dit moment bezig met een vertaling van hun artikel over astronoom Galilei.
De Poolse vertegenwoordigers hebben een schema gegeven met het concept van een artikel over eigen doelpunten en tenslotte kwam de Nederlander in ballingschap Ordillo met de onverwachtse suggestie voor een artikel over de GVB, het Amsterdams vervoersbedrijf.

Uiteraard, hoe meer werk men verzet, hoe meer er ook voor terugkomt.
Zo verstuurt minister Boathouser morgen zijn juryrapport over de deelnemers der Jaargetijdlijke Stedelijke Schrijverswedstrijd, maar dat even terzijde.
Hoge prioriteit wordt dit weekeinde uiteraard gegeven aan het artikel over Bretagne. Het afmaken van het hoofdstuk over de geschiedenis is een absoluut minimum, kan ik u verzekeren.
Ditzelfde weekeinde wordt het Nederlandse artikel over eigen doelpunten opgestart, aan de hand van het schema dat Polen heeft opgestuurd.

Inmiddels heeft het ministerie zijn oog laten vallen op Israël. De Hebreeuwse encyclopedia herbergt twee wellicht bruikbare artikels. Ook zal er gepoogd worden ideeën uit te wisselen met andere landen.

We hopen maandag opnieuw rapport uit te brengen.

Vanuit de Oncyclopediaanse Ambassade te Londen,
Namens het Oncyclopediaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken,

Lawrence K. Boathouser

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!