God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 21 april 2010

Toestanden, deel 6

Nu hoor ik dat de backup op 20 april is gemaakt. Verwarring en onduidelijkheid is het, maar voor de een is het tevens een positief geval. Dat u het weet. De afbeeldingen moeten nu nog komen.

2 opmerkingen:

  1. Mooie parallel met de berichtgeving rond het openen en sluiten van luchtruimen, maar dan met minder slachtoffers :) Ik las trouwens ergens dat je vanuit een vliegtuig geen as mag strooien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De chocoladespikkels spuitende Ee-Ya-Fjlauweköll vulkaan en een gesmolten IJsjeslandse bank die door de rest van de EU wordt geërgerd... "Laat IJsland maar barsten"!

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!