God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

woensdag 28 april 2010

Toestanden, deel 9

Het duurt inderdaad langer dan gedacht/verwacht, want men was weer eens naïef over de grootte van de Oncy. Serverhouder dacht dat zo'n 54mb wel zou volstaan. Niet dus. Nu staan we voor een dilemma, gaan we meer betalen, gaan we de afbeeldingen (die toch wel het meeste geheugen vol vreten) via Carl doen en Uncyclomedia Commons, of zullen we weer bij Carl blijven waardoor er uiteindelijk gewoon niets gebeurd is en de onderhoud allemaal weer bijgehouden moet worden? Geduld zal beloond worden...hoop ik.

5 opmerkingen:

 1. Geheugenvretende afbeeldingen? Niet veel van mij daarbij, want ik heb me, op een tweetal uitzonderingen na, altijd braafjes aan de 150K-grens gehouden, en vóór het uploaden mijn prentjes gereduceerd tot het formaat dat ik dacht nodig te hebben voor een artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat geldt dan weer niet voor mijn plaatjes. Via UnCommons doen lijkt me het best. Zo krijgt dat project ook een beetje gewicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle afbeeldingen bij elkaar natuurlijk. Weet je wel hoeveel dat er zijn? Wel 5.346 in totaal! Tevens staan er een aantal afbeeldingen op de Oncy op UnCommons, dit wil zeggen, dat die afbeeldingen niet op de Oncy geüpload staan. Als de Oncy niet meer met UnCommons staat, moeten we dan weer zo'n 600+ afbeeldignen opnieuw gaan uploaden op de Oncy, wat een ****werk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm, kunnen we in ieder geval zo snel mogelijk weer online komen? Ik heb niks tegen Roy, maar ik wil wel weer eens andermans *kuch, mijn, kuch (:p)* schrijfsels op de voorpagina... Desnoods wil ik wel wat van mijn grotere plaatjes onder handen nemen, ofwel verkleinen. Ik wacht, op en tot nader order

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja......winwinKUCHsituAAAAAAAA! Een vliegende koe met een varken op zijn rug!...atie. Begrijpelijk ja, maarja...in principe is er niets verkeerd aan, maar ik begrijp wat je bedoelt. Toch is het is ook weer niet zo dat er helemaal niets uitgelicht wordt aangezien er verder niemand dingen nomineert. Sja, de rust...de rust...en het ellendige wachten. Wat mij overigens wel verbaast is dat de Oncy niet DOOR de verhuizing langdurig plat is komen te liggen wat bij de vorige keer wél gebeurde...verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!