God houdt van dit weblog
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Site.

vrijdag 23 april 2010

Toestanden, deel 7

Men is nu bezig met het trekken van de laatste loodjes. Nu is te merken dat de Oncy totaal ontwricht raakt. Afbeeldingen werken plots niet meer, pagina's komen in HTML-layout voor, niet goed uitgelijnde bewerkingslinks, het is chaos. Nu moeten alleen de afbeeldingen nog erop. Ik geloof dat het nu gebeurd. Be patient.

3 opmerkingen:

  1. Wedden dat Oncyclopedia nu in 3-D verschijnt, en met een glanslaagje erop? Mark my words, de voorpagina van de nieuwe Oncy wordt een veelgvraagde wallpaper!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig trouwens, hoe iemand (waarom zie ik daar nu Cartoonist achter???) de ietwat kromme leuze "Ghedraeget ghy niet ghelyk ene klooot" heeft trachten te fatsoeneren tot het iets logischer "Gedraagt u niet als nen kloot". Hint: "Ghedraeghet u niet ghelyk enen kloot" zou m.i. een elegante tussenoplossing kunnen zijn, maar da's ook een kwestie van smaak. De gustibus... En nu maar afwachten tot de Oncy stabiel is, dan vindt deze jongen misschien wel de nodige energie om nog eens een artikeltje te plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hm... maar in het wapen staat de "kromme leus". Als je dan die tussenoplossing neerzet, lijkt het alsof de "fout" per ongeluk is. Ik zou voor Hennings versie gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Oncyclopedia heeft een blog!

Welkom op het blog van Oncyclopedia! Gebruikers kunnen stukjes plaatsen over Oncyclopedia, over zichzelf, of over hun ervaringen over Oncyclopedia. Er kunnen ook stukjes verschijnen over leuke nieuwtjes en weetjes. U kan (anoniem) reageren en wees alles behalve objectief. Maar uiteraard verwijzen we nog steeds naar onze enige echte site, Oncyclopedia! Leest wollig!